Γραμμή Επικοινωνίας: 26610.80025 & 80065 | Κιν.: 698.7608731 info@smarterweb.gr

Layout Pack “Yoga Studio” από την SMARTERweb

Διατηρείτε studio ή τμήμα ασκήσεων yoga;
Αποκτήστε το δικό σας web site αμέσως τώρα..

Η ομάδα της SMARTERweb στην προσπάθειά της να υιοθετήσει έναν καλύτερο, ευκολότερο αλλά κυρίως φθηνότερο τρόπο ανάπτυξης website, για όσο το δυνατόν περισσότερες επαγγελματικές κατηγορίες, παρουσιάζει ένα νέο γενικό Layout Pack για studio / γυμναστήρια / τμήματα yoga.

Το συγκεκριμένο Layout έρχεται έτοιμο με 7 πλήρεις σελίδες / ενότητες, παρουσιάζοντας κατά τον καλύτερο τρόπο την επιχείρησή σας. Φυσικά, υπάρχει πάντα η δυνατότητα, επέκτασης του web site με περισσότερες σελίδες ή λειτουργίες ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Οπως θα δείτε και στο demo το web site είναι ολοκληρωμένο και έτοιμο να εγκατασταθεί σε εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αντικαταστήσετε τα κείμενα και πιθανώς με φωτογραφίες που ανταποκρίνονται στο χώρο σας, στα προϊόντα σας, στην ομάδα σας.

Η ομάδα μας θα είναι συνεχώς εδώ για οποιαδήποτε βοήθεια. Μπορούμε να αναλάβουμε εξ’ ολοκλήρου την παραμετροποίηση του web site στις ανάγκες της επιχείρησής σας και ακόμα να το εμπλουτίσουμε και με περισσότερες δυνατότητες όπως video, blog ακόμα και σύστημα κρατήσεων ή παραγγελιών.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οπως βλέπετε το συγκεκριμένο layout pack έχει ότι μπορεί να ζητήσει ένα studio / γυμναστήριο με τμήματα yoga. Εκτός από την στόχευση που προσφέρει το συγκεκριμένο website, προσφέρει επίσης μια μοναδική και ελκυστική σελίδα τμημάτων που θα βοηθήσει τους εν ενεργεία μαθητές αλλά κι εκείνους που ενδιαφέρονται ν’ ασχοληθούν βλέποντας τα μαθήματα, τις τάξεις, τις ώρες των προγραμμάτων σας.

Εκτός αυτού όλες οι εικόνες που βλέπετε μπορούν να χρησιμοποιηθούν ελεύθερα.

HOME 

LANDING PAGE

ABOUT US

CLASSES PAGE

TEAM PAGE

BLOG

CONTACT US

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας προκειμένου να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση για την παρουσία της επιχείρησής σας στο internet.

Κάντε τώρα click στο εικονίδιο ζωντανής συνομιλίας και θα μιλήσετε αμέσως με εκπρόσωπό μας. Αν δεν είμαστε online συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο..!!

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ
ΜΕ 15€ / ΜΗΝΑ..!!

Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται: Πλήρης website builder για οποιεσδήποτε προσθήκες ή διορθώσεις, πρόσβαση σε 190 layout packs για ν’ αλλάξετε το website σας οποιαδήποτε στιγμή, managed φιλοξενία, πληρέστατοι οδηγοί / βοήθεια διαχείρισης, απαράμιλλη τεχνική υποστήριξη μέσω chat (είμαστε σχεδόν πάντα online)

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για νέες υπηρεσίες ή προϊόντα μας αλλά και για ότι νεότερο σχετικά με το digital marketing..

Σας ευχαριστούμε πολύ! Η εγγραφή σας έγινε με επιτυχία! Σύντομα θα λάβετε νέα μας..!!