Μιλήστε μαζί μας ζωντανά - Κάντε click στο εικονίδιο κάτω δεξιά στην οθόνη σας ή στείλτε μας email: [email protected]

Συστήματα online κρατήσεων

H SMARTERweb έχει αναπτύξει μια σειρά online συστημάτων κρατήσεων για ξενοδοχεία, ενοικιαστήρια αυτοκινήτων, καταλύμματα, βίλλες, σκάφη αναψυχής και άλλα..!!

e-Shops

Δώστε νέα ώθηση στο web site σας προσθέτοντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα online παραγγελιών / αγορών. Δείτε τις πωλήσεις σας να εκτοξεύονται και τα έσοδά σας να αυξάνονται..!!

Φιλικό σε κινητά και tablets

Είτε πρόκειται για σύστημα online κρατήσεων, είτε για e-shop, ο υποψήφιος πελάτης σας έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει την κράτηση ή την αγορά του μέσα από οποιαδήποτε συσκευή, υπολογιστή, κινητό ή tablet..!!

Πανεύκολη διαχείριση

Η διαχείριση του συστήματός σας γίνεται πανεύκολη με την SMARTERweb. Εχετε τη δυνατότητα, να ελέγξετε τις πωλήσεις σας, να διορθώσετε οποιοδήποτε στοιχείο στον ελάχιστο χρόνο..!!

Υποστήριξη / Εκπαίδευση

Με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης του συστήματός σας, αναλμβάνουμε την εκπαίδευση του προσωπικού σας πάνω στο σύστημα διαχείρισης. Ομως είμαστε πάντα δίπλα σας.. ενα τηλέφωνο, ένα email, ή μια ζωντανή online συνομιλία και έχετε υποστήριξη αμέσως..!!

Ασφαλές Περιβάλλον

Διατηρούμε το web site σας ασφαλές με οποιοδήποτε απαραίτητο πρωτόκολλο ώστε ο πελάτης σας να μπορεί να πραγματοποιήσει την αγορά του γρήγορα αλλά κυρίως με ασφάλεια..!!

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες..