Γραμμή Επικοινωνίας: 26610.80025 & 80065 | Κιν.: 698.7608731 info@smarterweb.gr

SMARTERweb

We deliver high value, smarter solutions..

Managed Hosting

Ολοκληρωμένες λύσεις managed hosting

Εστιάστε στην επιχείρηση σας και όχι στην διαχείριση server
ή άλλων θεμάτων που αφορούν το web site σας.

Ελευθέρωσε πόρους και χρόνο από την διαχείριση server και αναβαθμίσεων κάθε μορφής και εστίασε στην επιχείρησή σου, όχι στο μεταμεσονύκτιο άγχος του να βρείς τι πάει στραβά.

Με την υπηρεσία Managed Hosting της SMARTERweb έχεις την ησυχία σου απολαμβάνοντας φιλοξενία με την πλήρη υποστήριξη και διαχείριση των έμπειρων τεχνικών μας, όχι απλά ένα επιπλέον “managed” control panel ψάχνοντας για ώρες λύσεις και “μαγειρέματα”..

Χαρακτηριστικά smarter managed hosting

Εξατομικευμένες λύσεις


Εξατομικευμένες ρυθμίσεις και τεχνολογίες για τις ανάγκες της ιστοσελίδας σου, όχι του παρόχου. Οποιαδήποτε ιδιαίτερη απαίτηση φιλοξενίας και αν έχει το web site σου, στη SMARTERweb ικανοποιείται.

Οι ταχύτεροι χρόνοι φόρτωσης


Σε συνδυασμό με την εξαιρετική σχεδίαση του web site οου και την άριστη τεχνολογική υποδομή μας. εγγυόμαστε τους ταχύτερους χρόνους φόρτωσης, ανεξαρτήτως απαιτήσεων της ιστοσελίδας σου.

Αμεση υποστήριξη


Η ταχύτητα και οι γνώσεις μας θα σε εκπλήξουν. Οτιδήποτε πρόβλημα κι αν προκύψει. οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, θα το δούμε, θα ενημερωθούμε και θα επιληφθούμε αμέσως. Τις περισσότερες φορές δεν θα το καταλάβεις καν..!!

Επιτήρηση διαθεσιμότητας και ασφάλειας


Συνεχής παρακολούθηση διαθεσιμότητας, επιδόσεων και ασφάλειας της ιστοσελίδας ή εφαρμογής σου με στόχο τον πρώιμο εντοπισμό και επίλυση πιθανών προβλημάτων, τόσο σε επίπεδο server όσο και σε επίπεδο ιστοσελίδας

Καθημερινό Backup


Η SMARTERweb αποθηκεύει backup σε ημερήσια βάση εξασφαλίζοντας έτσι πως σε οποιοδήποτε μεγάλο πρόβλημα, το web site σου μπορεί να είναι και πάλι online σε λίγα μόλις λεπτά.

T

Αμεση εφαρμογή αναβαθμίσεων


Η SMARTERweb ενημερώνετε άμεσα για οποιαδήποτε αναβάθμιση και ανάλογα με τη μορφή της προχωρά άμεσα στην εκτέλεση της ενημέρωσης (αν υπάρχει ανάγκη) ή σε προγραμματισμένες

~

Πιστοποιητικό Ασφαλείας


Με την εγγύηση της SMARTERweb είσαι σίγουρος πως όλα τα δεδομένα από το website σου μεταφέρονται με ασφάλεια. Χρησιμοποίησε άφοβα modules για πιστωτικές κάρτας στο e-shop σου. Κατέβασε την αλληλογραφία σου με ασφαλή τρόπο και κάνε το website σου “Google Friendly”.

Αμεση επικοινωνία


Είμαστε πάντα δίπλα σου για οποιαδήποτε παρέμβαση, διόρθωση, υποστήριξη. Κάνε click στο button κάτω δεξιά στη σελίδα μας και συνομίλησε με ζωντανά με εκπρόσωπό μας, οτι κι αν χρειαστείς θα έχει τη λύση.

Μας εμπιστεύονται..

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για νέες υπηρεσίες ή προϊόντα μας αλλά και για ότι νεότερο σχετικά με το digital marketing..

Σας ευχαριστούμε πολύ! Η εγγραφή σας έγινε με επιτυχία! Σύντομα θα λάβετε νέα μας..!!