Kάντε click στο εικονίδιο ζωντανής συνομιλίας

info@smarterweb.gr

Κατασκευή e-shop

Αύξησε τις πωλήσεις σου από σήμερα με την SMARTERweb

Online Κρατήσεις

Αύξησε τις κρατήσεις σου από σήμερα με την SMARTERweb

Email Marketing

Υπηρεσία Email Marketing για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις

Κατασκευή website

Η επιχείρησή σου στο διαδίκτυο από τους ειδικούς της SMARTERweb

Βελτιστοποίηση SEO

Υπηρεσία βελτιστοποίησης SEO για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις

Social Media Marketing

Διαφήμιση στο facebook; Στο instagram;
Ασ’ το σε εμας..

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Top Managed Hosting – Πολύτιμη υπηρεσία από την SMARTERweb

Managed Hosting

Υπηρεσία Managed Hosting 

Τα τελευταία τρια χρόνια η SMARTERweb κατασκευάζει εφαρμογές οι οποίες στηρίζονται σχεδόν αποκλειστικά στο WordPress συνοδευόμενο από συνεργασίες όπως την Elegant Themes, WooCommerce κ.ά.

Παράλληλα όμως προέκυψε η ανάγκη για αναβάθμιση των υπηρεσιών φιλοξενίας, ειδικά στους τομείς της ασφάλειας, της υποστήριξης και της αναβάθμισης. Είναι γεγονός πλέον πως οι συμβατικές λύσεις φιλοξενίας δεν επαρκούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες του web site σας σε αυτούς τους τομείς. Ετσι, προχωρήσαμε στο επόμενο βήμα, το Managed Hosting.

 

Εστιάστε στην επιχείρηση σας και όχι στην διαχείριση server ή άλλων θεμάτων που αφορούν το web site σας.

Ελευθερώστε πόρους και χρόνο από την διαχείριση server και αναβαθμίσεων κάθε μορφής και εστιάστε στην επιχείρηση σας, όχι στο μεταμεσονύκτιο άγχος του να βρείτε τι πάει στραβά.

Με την υπηρεσία Managed Hosting της SMARTERweb έχετε την ησυχία σας απολαμβάνοντας:

Χαμηλό κόστος

Με τα προγράμματα απλής φιλοξενίας θα πρέπει να γνωρίζετε τα κρυφά κόστη. Θα πρέπει να απευθύνεστε σε ειδικούς (και μπορεί να είναι και περισσότεροι από δύο κατά περίπτωση) ώστε να λύσετε θέματα που θα προκύψουν είτε με τον server, είτε με το web site σας, τις βάσεις δεδομένων κ.ά. Εχοντας υπηρεσία managed hosting κερδίζετε όλα αυτά τα κόστη που πιστέψτε μας μέσα σ’ ένα χρόνο είναι αρκετά. Μπορείτε να τα επενδύσετε σε άλλες ανάγκες της επιχείρησής σας.

Δεν χρειάζεστε έξτρα προσωπικό

Είμαστε πάντα εδώ και λύνουμε το οποιοδήποτε πρόβλημα την ίδια στιγμή που θα προκύψει. Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της υπηρεσίας managed hosting της SMARTERweb είναι πως τις περισσότερες φορές ενημερώνετε για το πρόβλημα πριν από σας..!!

Ασφάλεια

Αλλο ένα μεγάλο πλεονέκτημα της υπηρεσίας managed hosting είναι η ασφάλεια. Σκανάρουμε τακτικά το web site σας για ιούς, spam κ.ά. και προχωράμε άμεσα σε οποιαδήποτε παρέμβαση / διόρθωση χρειάζεται. Το web site σας μπορεί να περιέχει μεγάλο όγκο δεδομένων, πολύτιμα για να διακινδυνεύσετε με ένα πρόγραμμα απλής φιλοξενίας. Η SMARTERweb διασφαλίζει την ασφάλεια και να μην βγαίνει το web site σας offline.

Παρακολούθηση server

Παρακολουθούμε τον server σας συνεχώς ώστε να γνωρίζουμε πως είναι online και λειτουργεί κανονικά. Σε αντίθετη περίπτωση θα ήσασταν αναγκασμένοι κάθε φορά να απευθύνεστε σε τεχνικό του παρόχου φιλοξενίας σας με επιπλέον κόστος.

Managed Hosting

24×7 Υποστήριξη

Το λέμε ξανά, είμαστε πάντα εδώ και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά, με email, με live chat. Οπως αναφέρθηκε όμως και παραπάνω συνήθως γνωρίζουμε το πρόβλημα πριν από σας.

Backups

Εξίσου σημαντικό είναι και το backup του web site σας. Η υπηρεσία managed hosting της SMARTERweb αποθηκεύει backup σε ημερήσια βάση εξασφαλίζοντας έτσι πως σε οποιοδήποτε μεγάλο πρόβλημα, το web site σας μπορεί να είναι και πάλι online σε λίγα μόλις λεπτά. Με την απλή φιλοξενία είτε πρέπει να φροντίσετε μόνοι σας για αυτή τη διαδικασία είτε, αν είστε τυχεροί, να έχετε κάποια υπηρεσία backup σε μηνιαία βάση.

Αναβαθμίσεις

Οι άμεσες και προγραμματισμένες αναβαθμίσεις εξασφαλίζουν τόσο την ασφάλεια του web site σας, όσο και την λειτουργικότητά του. Υπάρχουν αναβαθμίσεις που εξελίσσουν την ασφάλεια και άλλες που προσθέτουν στοιχεία και δυνατότητες στο web site σας. Η SMARTERweb ενημερώνεται άμεσα για οποιαδήποτε αναβάθμιση και ανάλογα με τη μορφή της προχωρά άμεσα στην εκτέλεση της ενημέρωσης (αν υπάρχει ανάγκη) ή σε προγραμματισμένες (αν αφορά αναβάθμιση δυνατοτήτων). Στη συνέχεια σας ενημερώνουμε με email ώστε να έχετε γνώση για νέα στοιχεία που μπορούν να προστεθούν στις σελίδες σας.

Συμπέρασμα

Διατηρώντας μια αξιόπιστη υπηρεσία Managed φιλοξενίας εξασφαλίζει την ασφάλεια του web site σας, ενημερώνεστε για νέες δυνατότητες σχετικά με τη λειτουργικότητά του, μειώνοντας πάρα πολύ τα κόστη που θα προέκυπταν από μια απλή φιλοξενία και εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία της διαδικτυακής σας επιχείρησης δίχως διακοπές και προβλήματα.

SMARTERweb

Digital Marketing

Σχετικά Αρθρα

Κάνε τώρα την εγγραφή σου

και ενημερώσου για ότι νεότερο σχετικά με το Digital Marketing

Σας ευχαριστούμε πολύ! Η εγγραφή σας έγινε με επιτυχία! Σύντομα θα λάβετε νέα μας..!!