Γραμμή Επικοινωνίας: 26610.80025 & 80065 | Κιν.: 698.7608731 info@smarterweb.gr

Layout Pack για website διαδικτυακών μαθημάτων

Ολοκληρωμένο Layout Pack για website διαδικτυακών μαθημάτων / σεμιναρίων από την SMARTERweb

Σκέφτεστε να ξεκινήσετε το δικό σας σύστημα διαδικτυακών μαθημάτων ή σεμιναρίων; ‘Η απλώς θέλετε να αναβαθμίσετε το ήδη υπάρχον website σας;

Σε κάθε περίπτωση, η SMARTERweb σας παρουσιάζει σήμερα ένα ολοκληρωμένο layout pack 9 σελίδων που θα σας βοηθήσετε να ξεκινήσετε σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Και μην ξεχνάτε πως όλα μας τα layout packs συμπεριλαμβάνουν όλες τις εικόνες και τα γραφικά που βλέπετε, εντελώς δωρεάν..!!

Το συγκεκριμένο πακέτο σας παρέχει όλες τις απαραίτητες σελίδες για το website σας. Συμπεριλαμβάνει επίσης μια εξαιρετική landing σελίδα για καλύτερη προώθηση των μαθημάτων σας ή ειδικών προσφορών.

Η σελίδα των μαθημάτων παρουσιάζει κάθε σας μάθημα / σεμινάριο με μια μικρή περιγραφή, σωστά σχεδιασμένη ώστε να περιλαμβάνει όσα μαθήματα και αν έχετε.

Η Call To Action ενότητα, στο τέλος κάθε σελίδας, είναι μια εξίσου έξυπνη προσθήκη.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δεν περιλαμβάνει σύστημα διαχείρισης μαθημάτων / σεμιναρίων. Πρόκειται για μια εντελώς ξεχωριστή διαδικασία και προσθήκη. Θα είναι χαρά μας να συζητήσουμε μαζί σας κάθε δυνατότητα επέκτασης του συγκεκριμένου πακέτου.

HOME 

LANDING PAGE

ABOUT US

MARKETING PAGE

BLOG

COURSES

COURSE PAGE

PRICING PAGE

CONTACT US

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες ή διευκρινήσεις.

Κάντε click στο εικονίδιο της ζωντανής συνομιλίας και μιλήστε ζωντανά με εκπρόσωπό μας, σε περίπτωση που δεν υπάρχει κάποιος αυτή τη στιγμή, κάντε click, συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ
ΜΕ 15€ / ΜΗΝΑ..!!

Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται: Πλήρης website builder για οποιεσδήποτε προσθήκες ή διορθώσεις, πρόσβαση σε 190 layout packs για ν’ αλλάξετε το website σας οποιαδήποτε στιγμή, managed φιλοξενία, πληρέστατοι οδηγοί / βοήθεια διαχείρισης, απαράμιλλη τεχνική υποστήριξη μέσω chat (είμαστε σχεδόν πάντα online)

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για νέες υπηρεσίες ή προϊόντα μας αλλά και για ότι νεότερο σχετικά με το digital marketing..

Σας ευχαριστούμε πολύ! Η εγγραφή σας έγινε με επιτυχία! Σύντομα θα λάβετε νέα μας..!!