Η  SMARTERweb στην προσπάθειά της να υιοθετήσει έναν καλύτερο, ευκολότερο αλλά κυρίως φθηνότερο τρόπο ανάπτυξης website, για όσο το δυνατόν περισσότερες επαγγελματικές κατηγορίες, παρουσιάζει ένα νέο γενικό Layout Pack για δικηγόρους ή συμβολαιογράφους.

Το συγκεκριμένο Layout έρχεται έτοιμο με 6 πλήρεις σελίδες / ενότητες, παρουσιάζοντας κατά τον καλύτερο τρόπο τη δουλειά σας και κυρίως το έργο σας. Φυσικά, υπάρχει πάντα η δυνατότητα, επέκτασης του web site με περισσότερες σελίδες ή λειτουργίες ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Θα μπορούσατε για παράδειγμα να προσθέσετε ένα blog, στο οποίο θα αναρτούσατε προσωπικές σας απόψεις, νέα, ειδήσεις σχετικά με τον τομέα σας.

Οπως θα δείτε και στο demo το web site είναι ολοκληρωμένο και έτοιμο να εγκατασταθεί σε εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αντικαταστήσετε τα κείμενα και τις φωτογραφίες που ανταποκρίνονται στην επιχείρησή σας, στην ομάδα σας και στην εργασία σας.

Η ομάδα μας θα είναι συνεχώς εδώ για οποιαδήποτε βοήθεια. Μπορούμε να αναλάβουμε εξ’ ολοκλήρου την παραμετροποίηση του web site στις ανάγκες της επιχείρησής σας και ακόμα να το εμπλουτίσουμε και με περισσότερες δυνατότητες όπως video, blog και ότι άλλο χρειαστεί.

Επικοινωνήστε μαζί μας
για περισσότερες λεπτομέρειες ή διευκρινήσεις.

Κάντε click στο εικονίδιο της ζωντανής συνομιλίας και μιλήστε ζωντανά με εκπρόσωπό μας, σε περίπτωση που δεν υπάρχει κάποιος αυτή τη στιγμή, κάντε click, συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.