Ποιοί είμαστε

We deliver high value, smarter solutions..

Τα άτομα που αποτελούμε την SMARTERweb βρισκόμαστε στο χώρο των internet υπηρεσιών από τον Ιούνιο του 1998.

Από τότε, έχουμε συνεργαστεί με πάρα πολλές επιχειρήσεις, τουριστικές, ξενοδοχεία, κτηματομεσιτικά γραφεία, κατασκευαστικές εταιρείες που οι ανάγκες τους και οι απαιτήσεις τους ήταν να δημιουργήσουμε μια μεγάλη ροή επισκεψιμότητας από το εξωτερικό.

Από τον Ιούνιο του 2017 η εταιρεία μας ανήκει πλέον στην RE.IN.NOVATE LTD.

Αυτή την εμπειρία μας την καταθέτουμε στην SMARTERweb σε προγράμματα που συνδυάζουν όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο. Προσφέρουμε προγράμματα τα οποία στηρίζονται πρώτα απ’ όλα στην αξιοπιστία των ενεργειών μας αλλά κυρίως στην εντιμότητα και την ειλικρίνεια με την οποία αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας.

Από εμάς δεν πρόκειται να ακούσετε βαρύγδουπα λόγια και υποσχέσεις που έχουν να κάνουν με την θέση της καταχώρισής σας ή τον αριθμό των μηχανών αναζητήσεων που καταχωρούμε. Κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί τέτοια αποτελέσματα σήμερα. Ούτε ότι το web site σας θα γίνει ξαφνικά μια απύθμενη δεξαμενή πελατών και πωλήσεων.

Αυτό που μπορούμε να σας εγγυηθούμε είναι πως μέσα από την “εξυπνότερη” σειρά προϊόντων – υπηρεσιών της SMARTERweb θα έχετε σίγουρα μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στο web site σας αλλά κυρίως μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, κερδίζοντας σαφώς περισσότερους πελάτες απ’ ότι μέχρι σήμερα.

To δίκτυο
H SMARTERweb έχει αναπτύξει μια σειρά προϊόντων – υπηρεσιών, που στόχο έχουν την προώθηση του γραφείου σας στο internet και την διεθνή κυρίως αγορά με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο.

Πλεονεκτήματα της συνεργασίας σας μαζί μας
Ολες μας οι υπηρεσίες και τα προϊόντα είναι χτισμένα με απόλυτο επαγγελματισμό, βασισμένα σε εμπειρία και γνώσεις χρόνων. Τα web sites που δημιουργούμε, συμφωνούν απόλυτα με όλους τους κανόνες και αλγόριθμους των μηχανών αναζήτησης, προϋπόθεση ζωτικής σημασίας για την αποτελεσματικόττητά τους και την απόδοσή τους.

Φανταστείτε πως πρόκειται για ένα web site που κάνει πολλά περισσότερα από το να παρουσιάζει απλά την επιχείρησή σας, δημιουργεί λίστες αιτημάτων – επικοινωνίας, ενημερώνει αυτόματα τους υποψήφιους πελάτες σας για προσφορές / νέα προϊόντα κλπ σε εβδομαδιαία βάση και πολλά άλλα.