Kάντε click στο εικονίδιο ζωντανής συνομιλίας

info@smarterweb.gr

Κατασκευή e-shop

Αύξησε τις πωλήσεις σου από σήμερα με την SMARTERweb

Online Κρατήσεις

Αύξησε τις κρατήσεις σου από σήμερα με την SMARTERweb

Email Marketing

Υπηρεσία Email Marketing για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις

Κατασκευή website

Η επιχείρησή σου στο διαδίκτυο από τους ειδικούς της SMARTERweb

Βελτιστοποίηση SEO

Υπηρεσία βελτιστοποίησης SEO για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις

Social Media Marketing

Διαφήμιση στο facebook; Στο instagram;
Ασ’ το σε εμας..

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

9 λόγοι για να κατασκευάσετε τώρα το e-shop της επιχείρησής σας

9 λόγοι για να κατασκευάσετε τώρα το e-shop

9 λόγοι για να κατασκευάσετε τώρα το e-shop

Τούτη τη δύσκολη εποχή, περισσότερο από κάθε άλλη στο παρελθόν, γίνεται επιτακτική η ανάγκη να βρείτε τρόπους να προωθήσετε την επιχείρησή σας πραγματοποιώντας πωλήσεις και επομένως να έχετε εισόδημα.

Είναι εξίσου βέβαιο πως οι τελευταίες δυσάρεστες αλλαγές στη ζωή μας θα πάρουν αρκετό καιρό να εξαφανιστούν και ακόμη και όταν εξφανιστούν θα πάρει επίσης πολύ καιρό η επιχειρηματική μας πραγματικότητα να επανέλθει εκεί που την αφήσαμε.

Ενας, ίσως και ο μοναδικός τρόπος που απέμεινε να αντισταθείτε είναι το διαδίκτυο και η μετατροπή της επιχείρησής σας σε ηλεκτρονικό κατάστημα.

Ολος ο κόσμος, πελάτες σας και μη, αυτή την περίοδο και για αρκετό διάστημα ακόμη είναι και θα είναι online περισσότερο από ποτέ..!! Είναι ευκαιρία να εκμεταλευθείτε αυτό το γεγονός και να προσπαθήσετε να αντιστρέψετε το αρνητικό κλίμα μέσα από το ηλεκτρονικό εμπόριο, φτιάχνοντας τώρα το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Πάμε όμως να το αναλύσουμε λίγο αυτό βλέποντας τους λόγους που αυτή η περίοδος είναι ιδανική γι’ αυτό το βήμα.

1. Απλότητα και ευκολία

Για πάρα πολλούς ανθρώπους, η αγορά προϊόντων ή υπηρεσιών μέσα από το διαδίκτυο δεν είναι πλέον κάτι ξένο. Αντίθετα έχουν εξοικειωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό με τη διαδικασία παραγγελίας αγαθών μέσα από την απλότητα και την ευκολία που προσφέρουν τα ηλεκτρονικά καταστήματα.

Είμαι βέβαιος πως κι εσείς οι ίδιοι κάποια στιγμή απολαύσατε την ταχύτητα, την ευκολία να παραγγείλετε ένα αγαθό από την άνεση του σπιτιού σας.

2. Ανάλυση του προϊόντος / υπηρεσίας

Σας δίνεται πλέον η μοναδική ευκαιρία να επιχειρηματολογήσετε μέσα από το web site σας και το e-shop σας, για την εξαιρετική ποιότητα των αγαθών που προσφέρετε, με αναλυτικές περιγραφές και εικόνες, δίνοντας στον υποψήφιο πελάτη σας μεγαλύτερο κίνητρο για την αγορά τους.

3. Προσελκύστε νέους πελάτες

Σας δίνετε η μοναδική ευκαιρία να προσελκύσετε νέους πελάτες που αυτή την εποχή τυχόν θα ψάξουν τα προϊόντα σας μέσα από το διαδίκτυο και κάντε ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό σας.

4. Χαμηλότερο κόστος 

Ενα e-shop θα σας στοιχίσει πολύ λιγότερο από ότι ήδη σας στοιχίζει το φυσικό σας κατάστημα. Δεν εννοούμε σε καμία περίπτωση πως το ένα θα αντικαταστήσει το άλλο, ίσως όμως τούτη η περίοδος είναι μια καλή ευκαιρία να αξιολογήσετε τα έξοδά σας και να βρείτε τον τρόπο να εξισορροπήσετε το μικρό κόστος της επένδυσης του
e-shop.
Tόσο βραχυπρόθεσμα όμως όσο και μακροπρόθεσμα η διαφορά στα έσοδα θα είναι σημαντική.

5. Ευκολότερη παρακολούθηση των συνηθειών των πελατών σας

Το διαδίκτυο προσφέρει αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις συνήθεις των αγοραστών. Μια προσεκτική ματιά, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, μπορεί να σας δώσει σημαντικές πληροφορίες για την εξέλιξη της επιχείρησής σας και των αγαθών σας.

6. Εξέλιξη

Μόλις προκύψει η ανάγκη για την εξέλιξη της επιχείρησής σας, όπως την περιγράψαμε στην προηγούμενη παράγραφο, το διαδίκτυο και το e-shop σας δίνει την ευκαιρία να την εφαρμόσετε σε πολύ συντομότερο χρονικό διάστημα απ’ ότι θα χρειαζόταν να την εφαρμόσετε στο φυσικό σας κατάστημα.

7. Αφήστε τους πελάτες σας να μιλήσουν για σας

Με θετικά σχόλια και υψηλές αξιολογήσεις των ικανοποιημένων πελατών σας είναι απολύτως βέβαιο πως θα προσελκύσετε νέους πελάτες.

8. Είστε ανοικτά 24 ώρες / ημέρα, 7 ημέρες / εβδομάδα, 365 ημέρες / χρόνο

Ενα ακόμα πολύ σημαντικό όφελοςπου σας προσφέρει το διαδίκτυο είναι το ηλεκτρονικό σας κατάστημα είναι πάντα ανοικτό και μπορεί να δεχθεί παραγγελίες κάθε ώρα της ημέρας, από οποιαδήποτε συσκευή και αν διαθέτει ο πελάτης σας.
Θα εκπλαγείτε από τις ώρες και τις ημέρες που θα δέχεστε παραγγελίες.

9. Εκτοξεύστε την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σας

Μέχρι σήμερα, η φυσική σας τοποθεσία και η προσωπική σας προσπάθεια μπορεί να ήταν αρκετά για την αναγνωρισιμότητά σας. Σκεφθείτε τώρα με το νέο σας e-shop πόσες ευκαιρίες σας παρουσιάζονται για να την αυξήσετε, προσφέροντας απλά περισσότερο περιεχόμενο και περισσότερες μορφές επικοινωνίας.

Επίλογος

9 λόγοι για να κατασκευάσετε τώρα το e-shop

Τούτη η περίεργη εποχή απαιτεί εγρήγορση, ταχύτητα και έξυπνες λύσεις.

Η SMARTERweb μπορεί να γίνει ο καλύτερός σας σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια. Διαθέτουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία ώστε να υλοποιήσουμε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα τόσο σε σύντομο χρονικό διάστημα, όσο όμως και αποτελεσματικά.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας προκειμένου να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση για την κατασκευή του δικού σας e-shop.

Κάντε τώρα click στο εικονίδιο ζωντανής συνομιλίας και θα μιλήσετε αμέσως με εκπρόσωπό μας. Αν δεν είμαστε online συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο..!!

Αλέξανδρος Μπούκης

Digital Marketing Specialist

Σχετικά Αρθρα

Κάνε τώρα την εγγραφή σου

και ενημερώσου για ότι νεότερο σχετικά με το Digital Marketing

Σας ευχαριστούμε πολύ! Η εγγραφή σας έγινε με επιτυχία! Σύντομα θα λάβετε νέα μας..!!