Kάντε click στο εικονίδιο ζωντανής συνομιλίας

info@smarterweb.gr

Κατασκευή e-shop

Αύξησε τις πωλήσεις σου από σήμερα με την SMARTERweb

Online Κρατήσεις

Αύξησε τις κρατήσεις σου από σήμερα με την SMARTERweb

Email Marketing

Υπηρεσία Email Marketing για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις

Κατασκευή website

Η επιχείρησή σου στο διαδίκτυο από τους ειδικούς της SMARTERweb

Βελτιστοποίηση SEO

Υπηρεσία βελτιστοποίησης SEO για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις

Social Media Marketing

Διαφήμιση στο facebook; Στο instagram;
Ασ’ το σε εμας..

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

5 τρόποι με τους οποίους το email marketing μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας

5 τρόποι με τους οποίους το email marketing μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας

Το email marketing είναι ένα σημαντικό εργαλείο για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων δίνοντάς τους την δυνατότητα να προσεγγίσουν και να αλληλεπιδράσουν με το κοινό τους.

Αυτές τις μέρες τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γίνει ιδιαίτερα περίπλοκα. Σκεφτείτε το: Ο Mark Zuckerberg και ο Adam Mosseri αλλάζουν το Facebook, το Instagram και το WhatsApp κάθε εβδομάδα, καθιστώντας το πιο μπερδεμένο όσο περνούν οι μέρες.

Στο TikTok, ενώ κάποιοι έχουν βιώσει εκπληκτική ανάπτυξη, γίνεται όλο και πιο θορυβώδες κάθε λεπτό και πλημμυρίζουμε από πολύ ελαφρύ περιεχόμενο που δεν έχει πάντα ουσία, κάτι που κάνει ορισμένες επιχειρήσεις αυτές τις μέρες να σταματήσουν να επενδύουν σοβαρά στην πλατφόρμα.

Εδώ πρέπει να εστιάσουμε στην οικοδόμηση των δικών μας στοιχείων και να αξιοποιήσουμε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο το δυνατόν περισσότερο για να κερδίσουμε ξανά το ενδιαφέρον των πελατών μας ή των υποψήφιων πελατών μας..

Μία από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες επικοινωνίας που υπάρχουν είναι η λίστα των email σας.

Το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ένα σημαντικό εργαλείο για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων ώστε να προσεγγίσουν και να αλληλεπιδράσουν με το κοινό τους με έναν οικονομικά αποδοτικό και μετρήσιμο τρόπο. Επιτρέπει στις επιχειρήσεις να στέλνουν στοχευμένα και εξατομικευμένα μηνύματα, να παρακολουθούν την απόδοση των εκστρατειών τους και να ενσωματώνονται με άλλα κανάλια μάρκετινγκ για να δημιουργήσουν μια συνεκτική στρατηγική για όλα τα κανάλια.

Χρησιμοποιώντας το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οι επιχειρήσεις μπορούν να οικοδομήσουν σχέσεις με τους πελάτες τους, να αυξήσουν την αφοσίωση και φυσκά να αυξήσουν τις πωλήσεις. Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του email marketing είναι η υψηλή απόδοση σε σχέση με το κόστος. Επιτρέπει στις επιχειρήσεις να στέλνουν μηνύματα σε μεγάλες ομάδες ανθρώπων χωρίς να επιβαρύνονται με το υψηλό κόστος που σχετίζεται με τα παραδοσιακά κανάλια μάρκετινγκ, όπως η απευθείας αλληλογραφία ή η έντυπη διαφήμιση.

Επιπλέον, το email marketing επιτρέπει στις επιχειρήσεις να παρακολουθούν την απόδοση επένδυσης (ROI) των εκστρατειών τους, ώστε να μπορούν να βλέπουν ακριβώς πόσα έσοδα δημιουργούνται από κάθε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλεται. Αυτό το καθιστά ένα εξαιρετικά μετρήσιμο κανάλι μάρκετινγκ, δίνοντας τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να βλέπουν ακριβώς την απόδοση της κάθε καμπάνιας τους και να εντοπίζουν τομείς προς βελτίωση.

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο το email μαρκετινγκ είναι σημαντικό είναι η ικανότητά του να παρέχει στοχευμένα και εξατομικευμένα μηνύματα σε συγκεκριμένες ομάδες ανθρώπων. Τμηματοποιώντας το κοινό τους, οι επιχειρήσεις μπορούν να στέλνουν σχετικά και έγκαιρα μηνύματα στους πελάτες τους, βελτιώνοντας την αποτελεσματικότητα της κάθε καμπάνιας τους.

Για παράδειγμα, μια επιχείρηση θα μπορούσε να στείλει ένα διαφημιστικό email στη λίστα των πιστών πελατών της ή ένα ενημερωτικό δελτίο στη λίστα των συνδρομητών της. Αυτή η στοχευμένη προσέγγιση τους επιτρέπει να παραδίδουν μηνύματα που είναι πιο πιθανό να ενδιαφέρουν το κοινό τους, οδηγώντας σε υψηλότερα ποσοστά αφοσίωσης και μετατροπών.

Το email marketing είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για τις επιχειρήσεις να αλληλεπιδρούν με το κοινό τους και να οικοδομούν σχέσεις. Στέλνοντας τακτικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οι επιχειρήσεις μπορούν να διατηρήσουν την επωνυμία τους στην κορυφή και να δημιουργήσουν μια εξαιρετική σύνδεση με τους πελάτες τους.

Το email marketing είναι ένα σημαντικό εργαλείο για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων δίνοντάς τους την δυνατότητα να προσεγγίσουν και να αλληλεπιδράσουν με το κοινό τους.

Ακολουθεί μια ανάλυση του τρόπου με τον οποίο το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να σας βοηθήσει:

  • Είναι σαν ένα εικονικό μεγάφωνο: Το email marketing επιτρέπει στους επιχειρηματίες να φωνάζουν το μήνυμά τους από τις εικονικές στέγες, φτάνοντας σε μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων με το πάτημα ενός κουμπιού.
  • Είναι ένας οικονομικός όσο και αποδοτικός τρόπος για να προσεγγίσετε το κοινό σας: Αντί να ξοδεύετε έναν τόνο χρημάτων σε ακριβές διαφημιστικές καμπάνιες, το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιτρέπει στους επιχειρηματίες να προσεγγίσουν το κοινό τους με ένα κλάσμα του κόστους.
  • Είναι εξαιρετικά στοχευμένο: Με το email marketing, οι επιχειρηματίες μπορούν να τμηματοποιήσουν το κοινό τους και να στείλουν στοχευμένα μηνύματα σε συγκεκριμένες ομάδες ανθρώπων. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να στέλνουν εξατομικευμένα μηνύματα που είναι πιο πιθανό να ενδιαφέρουν το κοινό τους, οδηγώντας σε υψηλότερα ποσοστά αφοσίωσης και μετατροπών.
  • Όλα έχουν να κάνουν με τους αριθμούς: Το email marketing είναι ένα εξαιρετικά μετρήσιμο κανάλι μάρκετινγκ. Οι επαγγελματίες του μάρκετινγκ μπορούν να παρακολουθούν σημαντικές μετρήσεις, όπως τα ποσοστά ανοίγματος, οι αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων και τα ποσοστά μετατροπών, για να δουν ακριβώς την απόδοση των καμπανιών τους και να εντοπίσουν τομείς προς βελτίωση.
  • Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χτίσετε σχέσεις: Στέλνοντας τακτικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οι επιχειρηματίες μπορούν να διατηρήσουν την επωνυμία τους στην κορυφή και να δημιουργήσουν μια ιδιαίτερη σχέση με το κοινό τους. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της αφοσίωσης των πελατών και στην αύξηση των πωλήσεων.

Η SMARTERweb διαθέτει μια εξαρετική πλατφόρμα email marketing μέσω της οποίας μπορείτε να στείλετε ανα πάσα στιγμή διαφημιστικά emails, newsletters με ενημερωτικό περιεχόμενο. Επιλέγοντας ένα από τα πολλά templates που περιλεμβάνονται στην πλατόρμα μας, μπορείτε να είστε βέβαιοι για την απόδοση της καμπάνιας σας.

Δείτε λεπτομέρειες κάνοντας click εδώ

SMARTERweb

Digital Marketing

Σχετικά Αρθρα

Κάνε τώρα την εγγραφή σου

και ενημερώσου για ότι νεότερο σχετικά με το Digital Marketing

Σας ευχαριστούμε πολύ! Η εγγραφή σας έγινε με επιτυχία! Σύντομα θα λάβετε νέα μας..!!