Kάντε click στο εικονίδιο ζωντανής συνομιλίας

info@smarterweb.gr

Κατασκευή e-shop

Αύξησε τις πωλήσεις σου από σήμερα με την SMARTERweb

Online Κρατήσεις

Αύξησε τις κρατήσεις σου από σήμερα με την SMARTERweb

Email Marketing

Υπηρεσία Email Marketing για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις

Κατασκευή website

Η επιχείρησή σου στο διαδίκτυο από τους ειδικούς της SMARTERweb

Βελτιστοποίηση SEO

Υπηρεσία βελτιστοποίησης SEO για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις

Social Media Marketing

Διαφήμιση στο facebook; Στο instagram;
Ασ’ το σε εμας..

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

λυσεις

Διαφήμιση
στη Google

Ψάχνεις για έναν αξιόπιστο και αποτελεσματικό συνεργάτη
για την προώθηση της Ιστοσελίδας σου μέσω Google Ads;

Ανάδειξε τον πραγματικό δυναμισμό της
επιχείρησής σου με τη διαχείριση Google Ads
της SMARTERweb

βελτιστοποίηση seo

Search Marketing

Γιατί να επενδύσεις σε διαφήμιση στη Google;

Απλά διότι συμβάλλεις στην προβολή της επιχείρησής σου σε χρήστες
που ενεργάψάχνουν για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρεις.

Στοχεύεις να φέρεις νέους πελάτες στην επιχείρησή σου;

Με τη διαφήμιση στη Google να εμφανίζεται στα μέτρα τους, βάσει της τοποθεσίας τους, των ενδιαφερόντων τους και των λέξεων-κλειδιών που χρησιμοποιούν.

Καθορίζεις τον προϋπολογισμό σου

Η χρέωση βασίζεται στο μοντέλο PPC (Pay Per Click), πληρώνεις μόνο όταν κάποιος κάνει κλικ στη διαφήμισή σου. Αυτό σου επιτρέπει να προσαρμόσεις τον προϋπολογισμό σου ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σου!

Μετρήσιμες καμπάνιες

Η απόδοση της διαφήμισής σου φαίνεται από τις πρώτες ημέρες και αποτυπώνεται σε συγκεκριμένα δεδομένα, όπως ο αριθμός των κλικ, οι τηλεφωνικές επικοινωνίες που λαμβάνεις και οι πωλήσεις που πραγματοποιούνται.

Ποιες είναι οι δυνατότητες
που μου προσφέρει η διαφήμιση στη Google;

Google Search Ads

Προβάλλοντας την επιχείρησή σου σε χρήστες που ενεργά αναζητούν προϊόντα ή υπηρεσίες σχετικές με τη δική σου στη Google, μπορείς να αυξήσεις το πεκατολόγιό σου.

Google Display Network

Αύξησε την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σου προβάλλοντας την σε μεγάλο αριθμό χρηστών κατά την περιήγησή τους στο διαδίκτυο.

Διαφημίσεις στο YouTube

Βρες πιθανούς πελάτες εκεί που ασχολούνται περισσότερο, καθώς παρακολουθούν ή αναζητούν βίντεο σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σου στο YouTube.

Διαφημίσεις στο Google Shopping

Με τη χρήση φωτογραφιών και τιμών, προβάλλεις τα προϊόντα σου στην κορυφή των αποτελεσμάτων της Google, κερδίζοντας περισσότερες πωλήσεις.

Διαφημίσεις στο Google Discovery

Στοχεύεις το ευρύ κοινό που καταναλώνει περιεχόμενο μέσω του Google Search ή των εφαρμογών Discovery, με στόχο να δημιουργήσεις ζήτηση για τα προϊόντα σου.

Επαναστοχεύση (Remarketing)

Δίνεις μια δεύτερη ευκαιρία σε επισκέπτες του website σου που δεν αγόρασαν, επανεμφανίζοντας τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σου μπροστά τους για να τους κερδίσεις.

unnamed1

Γιατί να επιλέξεις την SMARTERweb για την διαφήμισή σου;

Με βάση τη μακρόχρονη εμπειρία και εξειδίκευσή μας στην προώθηση επιχειρήσεων στη Google, δημιουργούμε προσαρμοσμένες διαφημίσεις (Google Ads) που ανταποκρίνονται ακριβώς στις ανάγκες της επιχείρησής σου.

Στόχος μας είναι να αυξήσουμε την απόδοση των χρημάτων που επενδύεις, εφαρμόζοντας παράλληλα δοκιμασμένες πρακτικές που εξασφαλίζουν τη βέλτιστη απόδοση της καμπάνιας σου.

Γιατί αναλαμβάνουμε πλήρως τη διαφήμισή σου και σου εξοικονομούμε πολύτιμο χρόνο

Με εμάς, επιπλέον, μπορείς να είσαι βέβαιος ότι οι δαπάνες σου θα έχουν την καλύτερη δυνατή απόδοση.

Οι επαγγελματίες μας αναλαμβάνουν τη διαχείριση και τη βελτιστοποίηση της διαφήμισής σου

Κάθε στρατηγική που υιοθετούμε είναι πλήρως εξατομικευμένη για την επιχείρησή σου.

Και φυσικά, σου παρέχουμε αναφορές σε πραγματικό χρόνο, ώστε να είσαι πάντα ενήμερος για την πορεία της καμπάνιας σου.

Send Message

FAQ

Ερωτήσεις και Απαντήσεις σχετικά με την διαφήμιση στη Google

1. Πως λειτουργεί το Google Ads

Η Google αξιολογεί και ταξινομεί τις διαφημίσεις με βάση την ποιότητά τους, προσφέροντάς τους ένα σκορ που καθορίζει τη θέση τους στα αποτελέσματα αναζήτησης. Κατά την αναζήτηση, οι διαφημίσεις συμμετέχουν σε δημοπρασία όπου συγκρίνονται τα bids τους για την κατάλληλη λέξη-κλειδί που χρησιμοποιεί ο χρήστης. Οι διαφημίσεις με τα υψηλότερα bids κερδίζουν τις κορυφαίες θέσεις στη σελίδα αποτελεσμάτων.

Η βαθμολογία της διαφήμισής σας προκύπτει από τρία κύρια κριτήρια: η ποιότητα της διαφήμισης (Quality Score), το bid που κάνετε, και οι συνθήκες της αναζήτησης. Ο ποιοτικός σκορ κρίνεται από τη σχετικότητα, το προβλεπόμενο ποσοστό κλικ και την εμπειρία της σελίδας προορισμού. Έπειτα, το bid σας και οι συνθήκες της αναζήτησης καθορίζουν πού θα τοποθετηθεί η διαφήμισή σας.

Τέλος, ο τύπος και οι επεκτάσεις της διαφήμισής σας επηρεάζουν τον τρόπο εμφάνισής της. Αυτά τα κριτήρια συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία διαφήμισης στο δίκτυο της Google.

2. Γιατί να επιλέξω την SMARTERweb

Τα οφέλη της συνεργασίας με την SMARTERweb είναι πολλαπλά.

Αν και η δημιουργία μιας καμπάνιας Google Ads μπορεί να φαίνεται εύκολη, η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Συνεπώς, εμείς αναλαμβάνουμε να διαχειριστούμε εξ’ολοκλήρου τη διαφήμισή σου, εξοικονομώντας σου χρήμα, χρόνο και προσπάθεια.

Με τη γνώση και την εμπειρία μας, οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας στην SMARTERweb μπορούν να δημιουργήσουν εξατομικευμένες καμπάνιες που θα αυξήσουν την απόδοσή σου στη Google. Έχοντας εργαστεί σε παρόμοια έργα και γνωρίζοντας την αγορά, μπορούμε να διασφαλίσουμε την αποτελεσματικότητα των διαφημίσεών σου.

Επιπλέον, έχουμε πρόσβαση σε εξειδικευμένα εργαλεία και τεχνικές που μας επιτρέπουν να προσφέρουμε τη βέλτιστη δυνατή υποστήριξη. Μειώνουμε την πιθανότητα λανθασμένων εκτιμήσεων και χρεώσεων, προσφέρουμε διαφανείς αναφορές και εξοικονομούμε χρόνο και χρήματα για την επιχείρησή σου.

Με την υποστήριξή μας, έχεις την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη ότι οι διαφημίσεις σου θα είναι αποτελεσματικές και αποδοτικές.

3. Με τις τεχνικές λεπτομέρειες τι γίνεται;

Σε περίπτωση που δεν μπορείς να ενσωματώσεις και να παραμετροποιήσεις τους απαραίτητους κώδικες (Remarketing, Dynamic Remarketing και Conversion Tracking) για τη διαφήμισή σου.

Μπορείς να αφήσεις εμάς να αναλάβουμε την ενσωμάτωση και την παραμετροποίησή τους, ώστε να επιτύχεις βέλτιστη απόδοση και πλήρη μέτρηση αποτελεσμάτων για τις καμπάνιες σου στο Google Ads.

4. Ποιό είναι το κόστος μια καμπάνιας στην Google

Το κόστος μιας διαφημιστικής καμπάνιας στη Google υπολογίζεται κυρίως με βάση το μοντέλο Pay-per-Click, όπου πληρώνεις μόνο για κάθε κλικ στις διαφημίσεις σου. Συνεπώς, κάθε φορά που ένας χρήστης πατάει στη διαφήμισή σου, εσύ καταβάλλεις ένα ποσό που δεν υπερβαίνει τη μέγιστη τιμή που έχεις ορίσει. Το συνολικό κόστος υπολογίζεται πολλαπλασιάζοντας αυτό το ποσό με τον αριθμό των κλικ.

Ωστόσο, το κόστος δεν είναι σταθερό, καθώς επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες. Αυτοί περιλαμβάνουν τον ανταγωνισμό στον κλάδο σου, τη στρατηγική στόχευσής σου (π.χ. τοπικό ή πανεθνικό targeting), την ποιότητα του ιστότοπου σου και τον τρόπο στήσιμού των διαφημιστικών καμπανιών και διαφημίσεών σου στη Google.

Εκτός από το Pay-per-Click, η Google προσφέρει και άλλα μοντέλα χρέωσης όπως το Cost-Per-Mille impressions (CPM) και το Cost-Per-Acquisition (CPA).

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ

Μια ομάδα επαγγελματιών
πάντα δίπλα σου

Η ομάδα μας θα βρίσκεται πάντα δίπλα σου σε όλη την πορεία της βελτιστοποίησης
του website σου

  • Με αδιάκοπη παρακολούθηση
  • Με προτάσεις και ενημέρωση για κάθε εξέλιξη
  • Με απαντήσεις και βοήθεια σε οποιαδήποτε δυσκολία
Send Message

Κάνε την αρχή!
Επικοινώνησε
σήμερα μαζί μας

Συμπλήρωσε τώρα την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου το συντομότερο ή κάνε click στο κάτω δεξιά button για ζωντανή συνομιλία

Μην διστάζεις

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and Terms of Service apply.

Κάνε τώρα την εγγραφή σου

και ενημερώσου για ότι νεότερο σχετικά με το Digital Marketing

Σας ευχαριστούμε πολύ! Η εγγραφή σας έγινε με επιτυχία! Σύντομα θα λάβετε νέα μας..!!